Page content

Privacy Policy

Privacyverklaring

 

Photoshop Plezier, gevestigd aan de Hasebroekstraat 32 3532 GM te Utrecht, respecteert je privacy en verwerkt je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens verwerken wij

Photoshop Plezier verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht (niet verplicht)

– Geboortedatum (niet verplicht)

– Adresgegevens

– Telefoonnummer (niet verplicht)

– E-mailadres

– IP-adres

– Bankrekeningnummer (alleen bij doorlopende abonnementen)

 

Waar gebruiken we deze gegevens voor

 Photoshop Plezier verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  •  Verzenden van onze nieuwsbrief en/of aanbiedingen
  •  Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  •  Photoshop Plezier verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
  • De geboortedatum gebruiken wij alleen om een indicatie te krijgen van onze doelgroep

Aan wie verstrekken wij die gegevens

Wij geven de door jou verstrekte gegevens alleen door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde online cursus. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal betalingen in onze webshop.
Verder maken wij gebruik van een boekhouder.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een bewerkersovereenkomst) voor dat je gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt.

 

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

Wil je je persoonsgegevens inkijken of wijzigen?

Onderaan elke mail van Photoshop Plezier staat een link waarmee je je persoonlijke gegevens bij Photoshop Plezier kunt inzien en wijzigen.

In elke e-mail die je van ons krijgt staat ook een link om je af te melden van de mailinglijst.
Indien je nooit een online cursus hebt aangeschaft zullen er geen gegevens meer bewaard blijven van jou na het afmelden.

Als je wel een cursus hebt aangeschaft, en je wilt toch al je gegevens verwijderd hebben, stuur dan een mail naar info@photoshopplezier.nl

 

Cookies

Photoshop Plezier gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Contact

Heeft u nog vragen, mail dan naar Flori Smink, info@photoshopplezier.nl of bel 06-44272427

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen via de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl


Inwerkingtreding

De inhoud van deze pagina kan zonder aankondiging wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze informatie zodat u onze website steeds gebruikt onder aanvaarding van de meest actuele privacyregels.
Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 19 april 2018.

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Privacy Policy

Plaats een reactie


*