Page content

Waarom bij ons?

We geven al jaren met veel plezier Photoshop cursussen. Onder meer bij de bekende fotografieopleiding Stichting Statief in Utrecht. Bij cursussen op locatie komt er zóveel informatie op je af, dat lang niet alles ‘blijft hangen’. En je wilt juist alles goed begrijpen én goed onthouden. Met die kennis en ervaring hebben we videolessen gemaakt die 24 uur per dag online toegankelijk zijn.
Bovendien houden wij ervan om dingen heel duidelijk uit te leggen. En we merken dat cursisten dat waarderen, want ze zijn heel enthousiast.
Wil je uitproberen of onze lessen iets voor jou zijn? Klik dan op Bekijk GRATIS 8 lessen >>

Wie zijn wij?

Flori Smink

portret-flori-bewerkt-klein-rond“Ik heb HEAO bedrijfseconomie en een aanvullende automatiseringsopleiding gedaan. Aansluitend heb ik met veel plezier 20 jaar als software ontwikkelaar gewerkt. Ondertussen volgde ik een professionele fotografieopleiding bij Stichting Statief, die studenten uit het hele land trekt. In 2005 ben ik als zelfstandig fotograaf gaan werken en bij Stichting Statief als docent Photoshop aan de slag gegaan. Er zijn ondertussen al heel wat fotografen die van mij Photoshoples gehad hebben. Ook geef ik sinds 2006 cursussen Photoshop Elements.”

Ernie van Dongen

cursus Photoshop Elements“Na mijn opleiding modevormgeving aan de kunstacademie heb ik 15 jaar als ontwerpster bij Robey Sport gewerkt. Daarna heb ik in 1995 het kinderkledingmerk Yep Yep opgericht: tennis- en skikleding voor meisjes. Na zeven intensieve, maar leuke jaren heb ik het merk verkocht om me weer meer op de creatieve kant van het modevak te kunnen richten. Sinds 2008 heb ik regelmatig als freelance docent lesgegeven aan de Artemis Styling Academie in Rotterdam. Voor mijn werk in de mode gebruik ik al jaren Adobe Photoshop. Omdat ik deze kennis graag wil delen, ben ik vanaf 2010 cursussen Photoshop Elements gaan geven.”