Page content

Waarom bij ons?

We geven al jaren met veel plezier Photoshop cursussen. Onder meer bij de bekende fotografieopleiding Stichting Statief in Utrecht. Bij cursussen op locatie komt er zóveel informatie op je af, dat lang niet alles ‘blijft hangen’. En je wilt juist alles goed begrijpen én goed onthouden. Met die kennis en ervaring hebben we videolessen gemaakt die 24 uur per dag online toegankelijk zijn.
Bovendien houden wij ervan om dingen heel duidelijk uit te leggen. En we merken dat cursisten dat waarderen, want ze zijn heel enthousiast.
Wil je uitproberen of onze lessen iets voor jou zijn? Klik dan op Bekijk GRATIS 8 lessen >>

Wie zijn wij?

Flori Smink

portret-flori-bewerkt-klein-rond“Ik heb HEAO bedrijfseconomie en een aanvullende automatiseringsopleiding gedaan. Aansluitend heb ik met veel plezier 20 jaar als software ontwikkelaar gewerkt. Ondertussen volgde ik een professionele fotografieopleiding bij Stichting Statief, die studenten uit het hele land trekt. In 2005 ben ik als zelfstandig fotograaf gaan werken en bij Stichting Statief als docent Photoshop aan de slag gegaan. Er zijn ondertussen al heel wat fotografen die van mij Photoshoples gehad hebben. Ook geef ik sinds 2006 cursussen Photoshop Elements.”

Jos de Goeij

“Ik werk met veel plezier bij een ICT bedrijf. Ooit begon ik als computer operator. Na veel verschillende functies in de ICT, en ben nu projectmanager. Op het ogenblik doe ik ook de HBO opleiding ICT.
Mijn grootste passie is de racefiets. Het liefst fiets ik elke week een paar keer. Tegenwoordig ben ik ook trainer bij de fietsclub CS030. Bij Photoshop Plezier doet ik vooral de administratieve en technische werkzaamheden. En ik ben een gewillig model voor de oefenfoto’s die gebruikt worden bij de videolessen.”